RSS

Om


Advarsel: Invalid argument leveres til foreach () in /home/blackexp/public_html/new/wp-content/plugins/website-monetization-by-magenet/monetization-by-magenet.php on linie 124

BlackExpat.com relancerer med nyt design

Du er velkommen til at kontakte os!

reggie3t

Black Expat.com er udtænkt af Reginald Smith. Reginald havde sin første smag af expat liv bor i Beijing, Kina 2005, mens de studerer mandarin og har været tilbage ofte i længere perioder for hans tidligere MBA studier på MIT Sloan School of Management og job relaterede projekter. Reggie taler og skriver kinesisk flydende (Mandarin aka Putonghua), og har oversat adskillige papirer fra kinesisk til engelsk i tillæg til at skrive en artikel til et kinesisk logistik magasin. Reggie også var den tidligere webmaster for den nu hedengangne ​​sorte i Kina hjemmeside. Han arbejder i øjeblikket i Rochester, NY i supply chain management og nyder logistik, skinke radio, amatør videnskab og kinesiske sæbeoperaer. Han er også forfatter til to bøger, videnskabeligt arbejde og Kreativitet: Rådgivning fra Mestrene , skrevet med Citizen Forskere League og er et kompendium af essays af berømte videnskabsmænd om videnskabeligt kreativitet og højere Hopes: En sort mand Guide til College ( Amazon Link ), som er en omfattende bog om kollegium succes for sorte mænd.

adrianne3t

Adrianne George er medredaktør af Black Expat som ivrigt kom om bord efter at være blevet kontaktet af Reginald. Adrianne er en amerikaner, der har boet i Belgien, England og Sverige. Hun er en integreret marketing kommunikation konsulent og udgiver af flere blogs, herunder den prisbelønnede Black Women i Europa Blog , Stockholm Expat og EurObamaBlog . Hun er medstifter af Kvinder i den afrikanske diaspora hjemmeside , og har skabt og styrer flere online fællesskaber for sorte kvinder og expats.

cayman3t

Derek McCullough er kreativ direktør og designer for Black Expat.com. En talentfuld kunstner og tværfagligt designer med en omfattende international faglig baggrund inden for bilindustrien, kommerciel interiør og virksomhedens grafiske design felter. Dereks bane har medtaget et utal vifte af projekter, store og små, fra interiør til Fords Lincoln biler og corporate HQ er ligesom Agfa og Total Oil identitet grafik til en Saudi modedesigner. Ligeledes er han kulturelt mangfoldigt have levet i England i 17 år, 7 år i Spanien, et år + i Sverige, plus projekt stints i Saudi-Arabien.

Privacy policy:
Vi bruger tredjeparts reklame selskaber til at vise annoncer, når du besøger vores hjemmeside. Disse virksomheder kan bruge oplysninger (ikke dit navn, adresse, email-adresse eller telefonnummer) om dine besøg på dette og andre websteder for at levere annoncer om varer og tjenester af interesse for dig. Hvis du ønsker yderligere oplysninger om denne praksis og vil vide noget om dine valg ikke at have denne information, der anvendes af disse selskaber, klik her .

Brug Facebook til at kommentere dette indlæg

Kommentarer lukket

window.google_analytics_uacct = "UA-1050041 til 14";